Koulun sisäliikunta pois Tarvashovista

0

TARVASJOKI. Tarvasjoen koulun sisäliikuntatunneille etsitään uutta paikkaa Tarvashovissa ilmenneiden sisäilmaongelmien takia. Koulun rehtori Janne Ahlqvist päätti keskiviikkona, ettei sisäliikuntatunteja järjestetä Tarvashovissa ennen kuin ilmanvaihdon ongelmat on saatu pois päiväjärjestyksestä.
–Oppilaat ovat käyttäneen Tarvashovin sisäliikuntatilaa maksimissaan keskimäärin kolme tuntia viikossa. Opettajilla tunteja voi olla enemmän. Sitä riskiä ei haluta ottaa, että sisäilmasta tulisi jotain terveysmurheita.
Ahlqvistin mukaan sisäilmaongelmat koskevat tämän hetkisen tiedon mukaan vain Tarvashovin ”vanhaa osaa”. Uimahallin käyttämiseen ei ole mitään estettä.
–Se, miten koulun sisäliikuntajärjestelyt toteutetaan tulevaisuudessa, ei ole vielä selvillä. Vaihtoehtoja kartoitetaan parhaillaan. Ulkona pyritään liikkumaan entistä enemmän. On myös mahdollista, että uintien ja luistelun määrää lisätään. Tämä selviää, kun saamme liikuntajärjestelyjen kokonaisuuden selville.