Leijonat etsivät Suomen parasta bändiä

0

VARSINAIS-SUOMI. Suomen Lions-liitto ry järjestää kaikille nuorille avoimen ja maksuttoman valtakunnallisen nuorisobändikilpailun. Kilpailu on tarkoitettu kaikille nuorisobändeille, joiden jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 19 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta.

Karsintakilpailuja järjestetään eri puolilla Suomea ja loppukilpailu pidetään Sotkamossa perjantaina 12.6.2015.

Varsinais-Suomen esikarsinta suoritetaan äänitteiden perusteella. Hyväksyttävä formaatti on CD-tallenne tai sähköpostiliite. Äänitteellä tulee olla kolme noin kolmen minuutin kestoista, erityylistä ja -rytmistä kappaletta ja ne pitää lähettää 15.1.2015 mennessä Suomen Lions-liiton toimistoon.

Ilmoittautumislomake ja säännöt ovat saatavissa osoitteesta www.lions.fi.

Esikarsinnan äänitteiden perusteella alueelliseen karsintakilpailuun kutsutaan kuusi parasta bändiä. Alueelliset karsintakilpailut toteutetaan viimeistään maaliskuun aikana. Sotkamon finaalissa soittaa kuusi parasta bändiä.

Varsinais-Suomen piirin karsintakilpailu järjestetään sunnuntaina 22.3.2015 kello 15 Kosken koulukeskuksessa.