Pöytyän Urheilijat teki Vuoden Pesisteon

0
Pöytyän miesten nousu Ykköspesikseen oli Varsinais-Suomen Vuoden Pesisteko. Voitonjuhlat käynnistyivät Kumilan kentällä lauantaina 13. syyskuuta, kun Pöytyän miehet voittivat Jalasjärven Jalaksen. Kuva: Maija Paloposki
Pöytyän miesten nousu Ykköspesikseen oli Varsinais-Suomen Vuoden Pesisteko. Voitonjuhlat käynnistyivät Kumilan kentällä lauantaina 13. syyskuuta, kun Pöytyän miehet voittivat Jalasjärven Jalaksen. Kuva: Maija Paloposki
Pöytyän miesten nousu Ykköspesikseen oli Varsinais-Suomen Vuoden Pesisteko. Voitonjuhlat käynnistyivät Kumilan kentällä lauantaina 13. syyskuuta, kun Pöytyän miehet voittivat Jalasjärven Jalaksen. Kuva: Maija Paloposki

VARSINAIS-SUOMI. Pöytyän Urheilijat niittivät mainetta ja kunniaa Varsinais-Suomen Pesiksen viime viikonloppuna järjestämässä 20-vuotisjuhlassa. Juhlassa palkittiin kauden parhaat pelaajat, valmentajat ja taustatahot. Palkituista seuroista eniten palkintoja keräsi Pöytyän Urheilijat.

Vuoden Pesistekona palkittiin Pöytyän miesten nousu Ykköspesikseen. Vuoden 2014 miespelaajana palkittiin Pöytyän Urheilijoiden Mikko Pauna, jota luonnehdittiin nopeajalkaiseksi ja röyhkeäksi etenijäksi.

Maakunnan pesäpallon edistäjän tittelin sai Pöytyän kunta. Kiitosta jaettiin erityisesti kunnan panostuksesta Suurleirin toteuttamiseen. Vuoden 2014 kunniatekomaininnan sai puolestaan Pöytyällä ja Loimaalla järjestetty Suurleiri. Maakunnan merkittävin pesistapahtuma kokosi kaikkiaan 106 joukkuetta.

Juniorivetäjäpalkinnon saivat Tommi Pellonperä Pöytyän Urheilijoista ja Janne Sampalahti Mynämäen Vesasta.

 

Lue lisää 10.10.2014 lehdestä