Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkaa maanantaina

0

AURANMAA. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkaa maanantaina ja ennakkoon äänensä voi antaa vielä perjantaina. Varsinainen äänestyspäivä on isäinpäivänä 9. marraskuuta.

Maanantaista perjantaihin kestävän ennakkoäänestyksen aikana äänioikeutettu seurakunnan jäsen voi äänestää minkä tahansa seurakunnan ennakkoäänestyspaikassa. Auranmaalla äänestetään ennakkoon kirkkoherranvirastoissa joka päivä kello 9–18.

Pöytyällä äänestetään tämän lisäksi tiettyinä päivinä seurakunnan Kyrön ja Yläneen toimistoissa, Kyrön kirjastossa, Riihikosken seurakuntatalolla ja hoivaosastoilla. Tarkemmat tiedot Pöytyän äänestyspaikoista löytyvät Pöytyän seurakunnan kotisivuilta www.poytyanseurakunta.fi.

Mellilässä äänestetään ennakkoon seurakuntatalolla keskiviikkona kello 15–17.