Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkoi

0
Liisa Koskisen mukaan äänestäminen on etenkin nyt tärkeää, kun Tarvasjoen seurakunta liittyy Liedon seurakuntaan. Kirsi Mielonen otti Koskisen äänen vastaan.
Liisa Koskisen mukaan äänestäminen on etenkin nyt tärkeää, kun Tarvasjoen seurakunta liittyy Liedon seurakuntaan. Kirsi Mielonen otti Koskisen äänen vastaan.
Liisa Koskisen mukaan äänestäminen on etenkin nyt tärkeää, kun Tarvasjoen seurakunta liittyy Liedon seurakuntaan. Kirsi Mielonen otti Koskisen äänen vastaan.

AURANMAA. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkoi maanantaina. Ennakkoäänestys jatkuu perjantaihin ja varsinainen äänestyspäivä on isäinpäivänä. Vaaleissa valittavat kirkkovaltuustot päättävät muun muassa seurakuntien toiminnan ja talouden päälinjoista ja kirkollisverosta.
Erityisesti Tarvasjoella vaalit ovat tärkeät seurakunnan liittyessä Liedon seurakuntaan. Tarvasjoen seurakunta muuttuu vuoden vaihteessa kappeliseurakunnaksi. Kappelina Tarvasjoen seurakunnalle jää omaakin päätäntävaltaa, mutta ylin päätäntävalta on Liedon kirkkovaltuustolla, johon nyt toivotaan myös tarvasjokelaisia valtuutettuja.
Tarvasjoelta paikkaa Liedon kirkkovaltuustossa tavoittelee 15 ehdokasta kolmella eri listalla. Omaa listaansa tarvasjokelaiset eivät siis laatineet vaan heidät löytää lietolaisten kanssa samoilta listoilta.

Lue lisää 28.10.2014 lehdestä