Soittoringillä yksinäisten ikäihmisten jäljille

0
Diakoniatyön vapaaehtoinen Marja-Liisa Virtanen osallistui soittourakkaan maanantaina. Taustalla työn touhussa myös Sinikka Hutko.
Diakoniatyön vapaaehtoinen Marja-Liisa Virtanen osallistui soittourakkaan maanantaina. Taustalla työn touhussa myös Sinikka Hutko.
Diakoniatyön vapaaehtoinen Marja-Liisa Virtanen osallistui soittourakkaan maanantaina. Taustalla työn touhussa myös Sinikka Hutko.

PÖYTYÄ. Pöytyän seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset ovat kuluvalla vanhusten viikolla kunnianhimoisen haasteen edessä: tavoitteena on soittaa läpi 75–85-vuotiaat seurakuntalaiset. Seurakunnan jäsenrekisterin mukaan heitä on 595.

Haaste soittokierroksesta tuli kirkkoherra Riku Laukkaselta. Se liittyy Pöytyän seurakunnassa käynnissä olevaan IkäArvokas-hankkeeseen, jossa halutaan löytää yksinäiset, vailla palveluita olevat pöytyäläiset ikäihmiset.

Tämän viikon aikana ikäihmisille soittavat diakonian aluetyöryhmien vapaaehtoiset, seurakunnan diakoniatyöntekijät ja muut halukkaat seurakunnan työntekijät. Työ on vapaaehtoinen, mutta johtava diakoniatyöntekijä Minna Majuri-Kiiski toivoo, että mahdollisimman moni tarttuisi haasteeseen ja soittaisi edes muutaman puhelun.

–Tarkoitus on viestiä, että joku välittää, on kiinnostunut ja jaksaa kuunnella.

Lue lisää 7.10.2014 lehdestä