Taivuttelua

0
Rakkautta ja ajan patinaa.
Rakkautta ja ajan patinaa.
Rakkautta ja ajan patinaa.

Väännänkö rautalangasta, monesti tokaistaan, kun asia ei meinaa mennä perille. Tässä kohtaa voisin vastata, että väännä vaan ja väännetään samalla myös alumiinilangasta. Jouluun on enää 58 yötä, ja pikkujouluihin vielä vähemmän. Siispä polkaisen joulupuuhat verkkaiseen vauhtiin ja askartelen pikkujoulupöytään pikkuriikkisen pikkujoulukuusen. Hopeassa on hurmaavaa hohtoa, joten kuusi nousee metalliverkon ympärille nappien, helmien sekä tietysti lahjapaketin kera. (Mutta pienen paketin sisältö on suuri salaisuus.)
Posti tuo joskus tärkeän kortin ja jopa kirjeen, jonka saaminen lämmittää sydäntä pitkään. Näitä posteja varten taivutin alumiinilangan sydämelliseksi korttitelineeksi. Ja jos kusti ei polje, ei teline ole hassumman näköinen tyhjilläänkään.
Notkea rautalanka taipuu helposti myös tekstin muotoon.  Koristelen tärkeän sanan pienillä satiiniruusuilla, ja kiinnitän sen autiotalon seinälautaan.  Nyt olen vääntänyt myös rautalangasta sen, kuinka tärkeä asia rakkaus on.

Sydämellistä postia.
Sydämellistä postia.
..tai sydämellinen koriste.
..tai sydämellinen koriste.
Pikkuriikkinen pikkujoulukuusi.
Pikkuriikkinen pikkujoulukuusi.
Taivuttelussa tarvittavat työkalut.
Taivuttelussa tarvittavat työkalut.