Torkkuen Norjaan

0
Susanna Siltanen on sitä mieltä, että Honda Gold Wingin penkkiä parempaa torkkumispaikkaa ei olekaan.
Susanna Siltanen on sitä mieltä, että Honda Gold Wingin penkkiä parempaa torkkumispaikkaa ei olekaan.
Susanna Siltanen on sitä mieltä, että Honda Gold Wingin penkkiä parempaa torkkumispaikkaa ei olekaan.

PÖYTYÄ. Auranmaan motoristit järjestivät viikonloppuna  Savojärvellä 25. kokoontumisajonsa. Ajankohta on aina ollut sama eli syyskuun viimeinen viikonloppu. Paikalle saapui satakunta yövierasta ja kymmeniä päiväkävijöitä. Ohjelmassa oli muun muassa moottorinheittoa, mutta tärkeintä oli tuttujen ja muuten vain samanhenkisten ihmisten tapaaminen. Pienen kyselykierroksen jälkeen motoristien suosikkikohteeksi paljastui Norja: maisemat ovat komeita ja tiet hyviä, mutta mukavan mutkaisia.
Moottoripyöräilyä voi harrastaa, vaikka ei itse ajaisikaan. Susanna Siltasen lempiasento on matkustajan paikalla, missä hän yleensä ottaa virkistävät torkut. Kuukausi sitten Siltanen torkkui vielä Norjan mutkaisilla teillä. Viikonloppuna unet jäivät vähiin, sillä pariskunta saapui Savojärvelle Maskusta.

Lue lisää 3.10.2014 lehdestä