Marttilan kunnanjohtaja jää äitiyslomalle tammikuussa

0

MARTTILA. Marttilan kunnanjohtaja Carita Maisila jää äitiyslomalle 26. tammikuuta. Marttilan kunnanhallitus käsittelee perhevapaan aikaisia sijaisuusjärjestelyjä ensi viikon kokouksessaan. Päätösesityksen mukaan hallintojohtaja Heini Luoma toimii kunnanjohtajan sijaisena elokuun loppuun saakka kestävän perhevapaan ajan.

Carita Maisila kertoo perheensä esikoisen lasketun ajan olevan maaliskuun alkupäivinä. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan hän palaa perhevapaan jälkeen työhön ensin osa-aikaisesti.

–Tarkoituksena on, että tulen syyskuun alussa töihin 60 prosentin työajalla. Mieheni siirtyy tuolloin  40 prosentin työaikaan. Tämänhetkisten suunnitelmien mukaan tulen ensi vuoden joulukuussa töihin kokoaikaisesti ja mieheni jää isyysvapaalle, mutta nämä suunnitelmathan voivat vielä tarkentua, Maisila muistuttaa.