Pöytyän kouluselvitys jatkuu kuntalaiskeskustelulla

0
Pöytyän kouluselvityksen odotetaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä. Kyrön kouluun tarvitaan laajennusta parin vuoden päästä.
Pöytyän kouluselvityksen odotetaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä. Kyrön kouluun odotetaan laajennusta parin vuoden päästä.
Pöytyän kouluselvityksen odotetaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä. Kyrön kouluun tarvitaan laajennusta parin vuoden päästä.

PÖYTYÄ. Kyrön koulun seinät pullistelevat jo nyt ja rajat tulevat vastaan arviolta parin vuoden päästä, ellei jopa aiemminkin. Vuoteen 2019 mennessä oppilasmäärän on arvioitu kasvavan 145:stä 200:een. Osa koulun tiloista odottaa myös remonttia. Lisätilaa kaivataan Riihikosken koulussakin.

Oppilasmäärän kehitystä ja koulukiinteistöjen tilannetta on arvioitu Pöytyän tekeillä olevassa kouluselvityksessä. Perusopetuksen järjestämissuunnitelman odotetaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä. Selvitystyötä on tehty laaja-alaisesti myös kuntalaisia kuullen. Tiistaina kouluselvityksen tiimoilta pidetään jälleen kuntalaistilaisuus, jossa sivistysjohtaja Marianne Mäkelä esittelee suunnitelmaluonnosta.

Kuntalaistilaisuus perusopetuksen järjestämisestä Kurkisalissa tiistaina 25.11. klo 18.

Lue lisää 21.11.2014 lehdestä