Taru Hockey nousi sarjakärkeen

0
Jussi Ojanen taituroi ottelussa hattutempun. Kuva: Markku Pönni

TARVASJOKI. Taru Hockey siirtyi Länsirannikon 3. divisioonan sarjakärkeen tanssimalla taululle kaksinumeroiset 13–1 päätöslukemat vierailijajoukkue Forssan Liekeistä. Ennakoitua heikompi vastustaja oli menettänyt pelaajia sairastuvalle, mikä vaikutti ratkaisevasti joukkueen iskukykyyn.

Pienestä kokoonpanosta huolimatta vierasjoukkue Liekit pysyi Hirvilauman kannassa ottelun puoliin väliin saakka. Ensimmäinen erä alkoi vierasjoukkueen jäähyilyllä ja varsin tehokkaaksi osoittautunut Taru Hockeyn ylivoima pääsi pyörittämään peliä.

Liekkien taistelutahto sammui toisessa erässä ja kolmannessa erässä kotijoukkueen hanat aukesivat sitten toden teolla: isännät hakkasivat kiekkoa maaliin aina kahdeksan osuman verran.

Seuraava Taru Hockeyn kotiottelu pelataan Tarvasjoella lauantaina 22. marraskuuta kello 16 alkaen.