Tarvashovin ilmanvaihtoa korjataan

0
Tarvashovin hallituksen jäsen Kari Kilkkilä ja Tarvasjoen tekninen johtaja Tapani Lehto pitävät Tarvashovia käyttökuntoisena.
Tarvashovin hallituksen jäsen Kari Kilkkilä ja Tarvasjoen tekninen johtaja Tapani Lehto pitävät Tarvashovia käyttökuntoisena.
Tarvashovin hallituksen jäsen Kari Kilkkilä ja Tarvasjoen tekninen johtaja Tapani Lehto pitävät Tarvashovia käyttökuntoisena.

TARVASJOKI. Tarvasjoen kunnalla oli tiistaina historiallinen hetki, kun kunnanvaltuusto kokoontui viimeiseen kokoukseensa. Liedon syliin ensi vuoden alusta siirtyvällä Tarvasjoella jäi lukuisia asioita ratkaistavaksi, vaikka muun muassa opetus-, päivähoito- sekä vanhus- ja vammaispalvelut onkin saatettu kuntoon. Kinkkisimpiä ratkaistavia asioita on Tarvashovin kohtalo. Tällä haavaa Tarvasjoen koulu ei työterveyslääkärin suosituksesta käytä Tarvashovin liikuntasalia. Tilanteen korjaamiseksi on suunniteltu pikaremonttia Tarvashovin ilmanvaihtoon.
Viimeisessä kokouksessaan Tarvasjoen kunnanvaltuusto väänsi kättä toimintavaltuuksistaan ja Tarvashovin tilanteesta. Tarvashoville myönnettävän avustusmäärärahan ylittämisestä saatiin myös äänestys aikaiseksi. Äänin 14–3 valtuusto antoi ylitysoikeuden avustusmäärärahoihin ja myönsi 15 000 euroa Tarvashovin ilmanvaihdon tehostamiseen.

Lue lisää 07.11.2014 lehdestä