Tarvasjoen seurakunta levytti joululevyn – katso video

0
Tarvasjoen Joulu -levyllä kuullaan muun muassa Saara Aallon Enkeleitä Lempi Saurénin esittämänä.
Tarvasjoen Joulu -levyllä kuullaan muun muassa Saara Aallon Enkeleitä Lempi Saurénin esittämänä.
Tarvasjoen Joulu -levyllä kuullaan muun muassa Saara Aallon Enkeleitä Lempi Saurénin esittämänä.

TARVASJOKI. Tarvasjoen seurakunta meni studioon. Itsenäisyyspäivän alla ilmestyy Tarvasjoen Joulu -joululaululevy, jonka syntytarina ei ole ihan tavanomainen. Levy syntyi Juho Markon haaveesta ja Minna Mäkisen kesken navettapuuhien saamasta ideasta. Haaveen ja idean sitoi yhteen kynttilänjalka, jonka vuoksi Markko piipahti Studio Tulitähden Tarja Kupias-Kotilaisen luona.
Levyllä soivat niin perinteiset kuin uudemmatkin ja jopa kokonaan omaa tuotantoa olevat joululaulut eri-ikäisten seurakuntalaisten esittäminä. Levyä myydään muun muassa Tarvasjoen kunnan päättäjäisjuhlassa sekä seurakunnan tilaisuuksissa. Tuotto menee seurakunnan musiikkityön hyväksi.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=fByd0vGepYg” autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]

 

Lue lisää 28.11.2014 lehdestä