Joulupuu-keräys onnistui erinomaisesti – kaikille ilmoitetuille lapsille joululahja

0
Kaikki keräykseen ilmoitetut lapset saavat joululahjan.
 Kaikki keräykseen ilmoitetut lapset saavat joululahjan.

Kaikki keräykseen ilmoitetut lapset saavat joululahjan.

AURANMAA. Joulupuu-keräys onnistui Auranmaalla tänäkin vuonna erinomaisesti. Keräykseen oli ilmoitettu 121 lasta, ja jokaiselle saatiin keräyksellä lahja.

Lahjoja kerättiin noin kahden viikon ajan viidessä eri keräyspisteessä. Auranmaan Nuorkauppakamari hoiti lahjojen keräyksen, ja toimitti lahjat edelleen Pöytyän, Tarvasjoen, Oripään, Kosken ja Auran sosiaalitoimille. Nämä huolehtivat lahjojen toimittamisen lapsille.

–Keräyksen lopputuloksesta iso kiitos kuuluu kaikille keräykseen osallistuneille. Auranmaalaiset ovat todella hienosti ottaneet keräyksen omakseen, ja ihmisten joulumieli sekä lähimmäisten auttamishalu lämmittävät, Joulupuu-projektin vetäjä Tiina Leppämäki Auranmaan Nuorkauppakamarista kehuu.

Keräys järjestettiin tänä vuonna kolmatta kertaa, ja se on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan. Myös lahjan tarpeessa olevien lasten määrä on kasvanut, joten yhä useamman auranmaalaisen panosta tarvittiin keräyksen onnistumiseksi.

Joulupuu-keräys tullaan järjestämään myös ensi vuonna.