Juhla johdatti joulutunnelmaan – katso video

0
Tiernapojat Miranda Mattila, Emma Markkula, Noora Auramaa ja Jonna Mäkinen.
Tiernapojat Miranda Mattila, Emma Markkula, Noora Auramaa ja Jonna Mäkinen.
Tiernapojat Miranda Mattila, Emma Markkula, Noora Auramaa ja Jonna Mäkinen.

PÖYTYÄ/Yläne. Vanhemman väen perinteinen joulujuhla veti Yläneen seurakuntatalon täyteen väkeä, joka nautti virittäytymisestä joulutunnelmaan, leppoisasta yhdessäolosta, musiikkipitoisesta ohjelmasta, hengellisestä annista ja maistuvista pöydän antimista joulupuuroineen ja -torttuineen.
Pöytyän seurakunnan ja Yläneen SPR:n Ystävien järjestämän joulujuhlan ohjelmaan kuuluivat muun muassa tutut yhteislaulut, päiväkotilasten  esitys ja tiernapoikien perinteinen joulunäytelmä. Tierna- eli tähtipoikina loistivat yhtenäiskoulun 8-luokkalaiset tytöt Jonna Mäkinen, Noora Auramaa, Miranda Mattila ja Emma Markkula.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=UAhEAc5boDU” autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]