Kosken kirkkoherra eroaa

0

KOSKI. Kosken seurakunnan kirkkoherra Terhi Latvala on ilmoittanut eroavansa virastaan. Hän työskentelee Koskella todennäköisesti tammikuun puolenvälin tienoille.

–Ilmoitin asiasta tiistaina piispalle ja olen lähettänyt erokirjeen tuomiokapituliin. Asiaan ei liity mitään dramatiikkaa. Olen harkinnut tätä jo jonkin aikaa, sillä minulla on uusia suunnitelmia, jotka eivät liity kirkon virkoihin,toteaa Latvala.

Myös seurakunnan nuorisodiakoni Hilkka-Helena Katainen on eronnut virastaan ja siirtyy diakonin viransijaiseksi Raisioon. Latvala toteaa erojen sattumisen samaan aikaan olevan puhdasta yhteensattumaa.

–Sukuni ja ystäväni asuvat Turun seudulla. Ihmiset Koskella ovat todella mukavia, mutta laaja työnkuva on melkoisen haastava, toteaa Katainen.

Koskella hän työskentelee joulukuun loppuun asti asti.