Oripään Vesa kasvattaa uusia kykyjä yleisurheiluun

0
Eveliina Koski, Susanna Tamminen ja Karoliina Övrebö latoivat tossua toisen eteen 30 metrin pikapyrähdyksessä.
 Eveliina Koski, Susanna Tamminen ja Karoliina Övrebö latoivat tossua toisen eteen 30 metrin pikapyrähdyksessä.

Eveliina Koski, Susanna Tamminen ja Karoliina Övrebö latoivat tossua toisen eteen 30 metrin pikapyrähdyksessä.

ORIPÄÄ. Oripään komeassa liikuntahallissa kirmaa kerran viikossa liikunnan ilosta nauttivia alle 15-vuotiaita yleisurheilijoita, mutta joukkoon mahtuisi vielä enemmänkin yksilölajeista tykkäävää väkeä. Harjoitusolosuhteet ovat kunnossa ja asiantuntevaa valmennusta on tarjolla.

Talviaikaan Vesa pitää treenejä kerran viikossa, kesällä tahti tiivistyy kahteen harjoituskertaan. Lisäksi päälle tulevat tietysti kisat, joissa Vesan edustajat ovat perinteisesti mitaleja napsineet. Menneen kauden piirinmestaruuskisojen mitalisteja alle 15-vuotiaiden sarjoissa ovat Eero Karanko ja Susanna Tamminen.

–Tämä on mukavaa toimintaa ja kyllähän se innostaa, kun menestystä on tullut, 12-vuotias Eero sanoo.

Eeron ennätys pituushypyssä on 4,63. Kolmen kilon kuula on pölläyttänyt maata 10,11 metrin päässä ringistä. Pituudessa hän voitti pm-kultaa, kuulassa hopeaa. Susanna Tamminen on puolestaan kuulan piirinmestari.

Lue lisää 12.12.2014 lehdestä