”Papulanta” rokkasi joululoman alkamisen kunniaksi

0
Vain elämää -sarjan taipuisin artisti oli kuudesluokkalaisten parodiatulkinnan mukaan "Papulanta"-yhtyeestä.
Vain elämää -sarjan taipuisin artisti oli kuudesluokkalaisten parodiatulkinnan mukaan "Papulanta"-yhtyeestä.
Vain elämää -sarjan taipuisin artisti oli kuudesluokkalaisten parodiatulkinnan mukaan ”Papulanta”-yhtyeestä.

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneläisvanhemmille tarjoiltiin lauantaiaamuna tuhti viihdepaketti, kun yhtenäiskoulun oppilaat pistivät parastaan. Tanssin, laulun ja soiton lisäksi kuusijuhlassa nähtiin mykkäfilmi, moderni joulukuvaelma, tonttujen ylioppilastutkinto sekä Vain elämää -parodia.

Koululaiset vaikuttivat olevan loman tarpeessa. Roni Salminen ja Janna Kajala ilmoittivat käyttävänsä hyvin ansaitun joululomansa nukkumiseen. Eetu Salmen suunnitelmissa oli ”vaipua talvihorrokseen” ja herätä joskus uudenvuoden korvilla.

 

Lue lisää 23.12.2014 lehdestä