Pöytyän Urheilijoiden Ykköspesisjoukkueesta Hyvinkään Tahkon farmijoukkue

0
Pöytyän Urheilijat pelasi Ykköspesispaikan kaudelle 2015 voittamalla ratkaisevassa kolmannessa nousuottelussa 13. syyskuuta länsilohkon voittaneen Jalasjärven Jalaksen kotikentällään Kumilassa. Kuva: Maija Paloposki.
Pöytyän Urheilijat pelasi Ykköspesispaikan kaudelle 2015 voittamalla ratkaisevassa kolmannessa nousuottelussa 13. syyskuuta länsilohkon voittaneen Jalasjärven Jalaksen kotikentällään Kumilassa. Kuva: Maija Paloposki.
Pöytyän Urheilijat pelasi Ykköspesispaikan kaudelle 2015 voittamalla ratkaisevassa kolmannessa nousuottelussa 13. syyskuuta länsilohkon voittaneen Jalasjärven Jalaksen kotikentällään Kumilassa. Kuva: Maija Paloposki.

PÖYTYÄ. Hyvinkään Tahko ja Pöytyän Urheilijoiden pesäpallo ovat tehneet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on kehittää nuorista pesäpalloilijoista pelaajia valtakunnan huipputasolle.

Yhteistyösopimus antaa Tahkon Superpesis-joukkueessa ilman pelipaikkaa tai vähälle peliajalle jääville pelaajille mahdollisuuden kehittymiseen Pöytyän Ykköspesisjoukkueessa ja toisaalta avaa myös väylän Pöytyän pelaajille aina Superpesikseen saakka. Lisäksi Pöytyän A-pojille on tarjolla mahdollisuus pelata poikien Superpesistä Hyvinkäällä.

Pöytyällä yhteistyökuviot on otettu innostuneesti vastaa.

–Hyvinkään Tahko on perinteikäs seura, jolla on vankka kokemus Superpesiksestä. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä, Pöytyän Urheilijoiden pesäpallon puheenjohtaja Paavo Kallio hehkuttaa.

Kallion mukaan yhteistyö voi avata pöytyäläisille huikeita mahdollisuuksia.

–Tavoitteena on, että 93–94-pojista päästäisiin tulevaisuudessa Superpesikseen, Kallio sanoo.

 

Lue lisää 16.12.2014 lehdestä