Sepeliä ropisi tielle

0
Koivukyläntien runsas sepelikuorrutus saattoi aiheuttaa rengasrikkoja.
Koivukyläntien runsas sepelikuorrutus saattoi aiheuttaa rengasrikkoja.
Koivukyläntien runsas sepelikuorrutus saattoi aiheuttaa rengasrikkoja.

KOSKI. Koivukyläntien toiselle kaistalle ropisi viikonvaihteessa jostain ajoneuvosta vahva kerros terävää sepeliä, jota oli noin 150 metrin matkalla. Sepelipaljoutta kummastellut tienkäyttäjä soitti asiasta Tienkäyttäjän linjalle lauantai-iltana, mutta vielä maanantaina aamupäivällä kivikerros oli edelleen siivoamatta.
Tienkäyttäjä arveli, että rengasrikon vaara on ilmeinen, jollei ajoissa huomaa siirtyä vastaantulevien kaistalle. 10-tien ja Härkätien yhdistävää Koivukyläntietä käyttävät etenkin Westas Oy:n sahalle matkaavat tukkiautot.
Tienkäyttäjän linjan kautta ilmoitetut matkantekoa haittaavat puutteet välitetään maantietä hoitavalle urakoitsijalle, joka käy tarkistamassa tilanteen ja ryhtyy tarvittaessa toimiin. Liikkumista vaarantavat ja merkittävästi haittaavat puutteet luvataan korjata heti.