Hoitaja-vartija auttaa Aurassa ja Liedossa pulassa olevia

0
Työssään Maarit Vesterinen auttaa kaatuneita jo rutiinilla. Onneksi suurin osa niistä kuitenkin tapahtuu lämpimissä tiloissa. (Kuvan tilanne on lavastettu.)
Työssään Maarit Vesterinen auttaa kaatuneita jo rutiinilla. Onneksi  suurin osa niistä kuitenkin tapahtuu lämpimissä tiloissa. (Kuvan tilanne on lavastettu.)
Työssään Maarit Vesterinen auttaa kaatuneita jo rutiinilla. Onneksi suurin osa niistä kuitenkin tapahtuu lämpimissä tiloissa. (Kuvan tilanne on lavastettu.)

AURA, LIETO/Tarvasjoki. Pöytyäläisen Maarit Vesterisen rooli vaihtuu työpäivän aikana kerran jos toisenkin vartijasta hoitajaksi ja hoitajasta vartijaksi. Vesterinen on yksi Turvatiimin päivystävistä hoitaja-vartijoista.

Syyskuusta lähtien turvapuhelinta käyttävät auralaiset ovat saaneet avukseen iltaisin ja viikonloppuisin uusia ihmisiä. Silloin, kun turvapuhelinhälytystä ei välitetä omaiselle tai muulle asiakkaan kanssa erikseen sovitulle henkilölle, apua tarvitsevan turvapuhelinasiakkaan luo saapuu päivystävä Turvatiimin hoitaja-vartija.

Koska Turvatiimi päivystää turvapuhelinasiakkaiden hälytyksiä Liedossa, myös Tarvasjoen turvapuhelinasiakkaat saavat mahdollisesti tulevaisuudessa apua Turvatiimiltä.

Vesterinen on yksi Turvatiimin päivystävistä hoitaja-vartijoista. Sairaanhoitajaksi vuonna  2005 valmistunut Vesterinen ei kokenut sairaalatyötä itselleen omimmaksi, vaan kouluttautui vartijaksi.

–Minulle tämä työ sopii hienosti. Voin hyödyntää molempia ammattikoulutuksiani ja vaihtaa välillä näkökulmaa, Vesterinen kertoo.

Lue lisää 06.01.2015 lehdestä