Konehallin seinä paloi Koskella

0
Palokunnat saivat palon rajoitettua konehallin seinään. Kuva: Simo Päivärinta.
Palokunnat saivat palon rajoitettua konehallin seinään. Kuva: Simo Päivärinta.
Palokunnat saivat palon rajoitettua konehallin seinään. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Vesalantien varrella Koskella oleva konehalli syttyi tuleen maanantaina. Palokunnat joutuivat purkamaan hallin päätyseinän, mutta palon leviäminen laajemmalle halliin tai vieressä oleviin tuotantotiloihin saatiin estettyä. Pelastuslaitos arvioi näin pelastuneen omaisuuden arvoksi  noin 400 000 euroa.

Paloa oli sammuttamassa yksiköitä Koskelta, Marttilasta, Loimaalta ja Ypäjältä. Sammutustyöt jatkuivat yöhön saakka.
Naapuri havaitsi hallissa syttyneen palon maanantai-iltapäivällä kello 16:n tienoilla. Runsaan 400 neliömetrin konehallissa oli runsaasti erilaisia koneita, leikkuupuimuri ja autoja. Hallin vieressä ovat myös yrityksen tuotantotilat. Palo on ilmeisesti saanut alkunsa puukattilan piipun läpiviennistä ja edennyt siitä seinään.