Kosken Maljasta kamppaillaan ensi viikonloppuna

0

KOSKI. Ensi viikonloppuna järjestettävä kymmenes pöytätenniksen Kosken Malja GP avaa Kosken Kaiun 90-vuotisjuhlavuoden kilpailutapahtumat. Kosken kisa on kerännyt peräti 124 ilmoittautunutta, joten pelejä riittää aamusta iltaan sekä lauantaina että sunnuntaina.

Miesten kaksinpelissä ikinuori Pasi Valasti hakee jo neljättä voittoaan Koskella. Kaksi viimeistä vuotta kisaa hallinnut Pentti Olah ei ole tällä kertaa mukana, sillä Suomen ykköspelaaja pelaa sarjapelejä Hollannissa.

Koskelaisista suurimmat odotukset kohdistuvat Riku Autioon, joka on noussut maan miesten arvolistalle jo yhdeksännelle sijalle. Kaiken osuessa kohdalleen Riku pelaa kotikentällään jopa GP-luokan voitosta.

Koskelaisodotukset kohdistuvat myös Veikka Flemmingiin, Alex Naumiin ja Miro Seitziin, jotka pelannevat luokkavoitoista juniorisarjoissa. Isäntäseuran pelaajia on mukana lähes kaikissa kisan luokissa.