Liedon kirkkovaltuusto äänesti varapuheenjohtajastaan

0
Pertti Tenhusen (toinen vas.) mukaan yhtenäistä seurakuntaa rakennetaan parhaiten yhden vahvan ryhmän johdolla.
Pertti Tenhusen (toinen vas.) mukaan yhtenäistä seurakuntaa rakennetaan parhaiten yhden vahvan ryhmän johdolla.
Pertti Tenhusen (toinen vas.) mukaan yhtenäistä seurakuntaa rakennetaan parhaiten yhden vahvan ryhmän johdolla.

LIETO. Tarvasjokelaisten seurakuntavaaleissa hankkima asema otettiin Liedon seurakunnan luottamushenkilövalinnoissa huomioon. Liedon kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston varsinaisiksi jäseniksi kaksi tarvasjokelaista sekä varajäseniksi kolme tarvasjokelaista.

Tarvasjokelainen Martti Heikkilä valittiin kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi, joskin vasta tasaväkisen äänestyksen jälkeen. Suljetussa lippuäänestyksessä Heikkilä voitti Minna Ylikännön äänin 15–12.

Puheenjohtajakseen Liedon kirkkovaltuusto valitsi yksimielisesti vaalien äänikuninkaan Seppo Mikkosen. Puheenjohtajisto valittiin kahdeksi vuodeksi.

Kirkkoneuvoston jäsenten ja varapuheenjohtajan valinnat menivät läpi äänestyksittä. Pidemmittä puheitta hyväksyttiin myös Tarvasjoen kappeliseurakunnan perustaminen ja kappelineuvoston kokoonpano sekä kappelineuvoston ohjesäännöt. Lopullisen siunauksen kappeliseurakunnalle antaa tuomiokapituli, jonka päätöstä asiasta odotellaan helmikuun alussa.

Lue lisää 20.1.2014 lehdestä