Moto Tapsa ja Ninni-kissa kotiutuivat uuteen halliin

0
Ninni-kissa on ottanut Moto Tapsan uuden hallin heti kodikseen, eikä yrittäjä Tapani Piironenkaan näe viihtyvyydessä moittimista.
Ninni-kissa on ottanut Moto Tapsan uuden hallin heti kodikseen, eikä yrittäjä Tapani Piironenkaan näe viihtyvyydessä moittimista.
Ninni-kissa on ottanut Moto Tapsan uuden hallin heti kodikseen, eikä yrittäjä Tapani Piironenkaan näe viihtyvyydessä moittimista.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Husqvarnan puutarha- ja metsätyökoneita sekä liikkumisen apuvälineitä myyvä ja huoltava Moto Tapsa on muuttanut uusiin tiloihin Jouhiniityntielle kantatie 41:n tuntumaan.

–Koukkarintiellä toimin vuokratiloissa. Omien tilojen hankinta tuntui järkevältä, kun sopivat tilat löytyivät mukavasti. Liike näkyy Kantatielle ja Yläneentielle, liikkeenharjoittaja Tapani Piironen myhäilee.

Korjaukset ja huollot ovat osa Moto Tapsan toimenkuvaa. Varaosapuolen erikoisuus on vanhojen Tunturien PV Suzukien uudet ja käytetyt osat. Myös polkupyörähuollon ja -korjausten aloittaminen on harkinnassa.

Moto Tapsan maskotiksi tullut Piirosen Ninni-kissa ei ollut muutosta moksiskaan. Paikanvaihto on sujunut erinomaisesti. 9-vuotiaalle Ninnille muutto olikin jo toinen, sillä ensimmäisen kerran se muutti liikkeen mukana Oripäästä Riihikoskelle.

Kiiltäväturkkinen Ninni on jo niin kuuluisa, että jotkut ihmiset poikkeavat myymälään nimenomaan kissaa katsomaan. Kissalla on oma laiskanlinna, jossa se kaupan aukioloaikoina loikoilee. Yöt Ninni viettää lämpöeristetyssä kopissa.

Moto Tapsan uuden hallin virallisia avajaisia vietetään torstaina 29. tammikuuta.

Lue lisää 23.01.2015 lehdestä