Käsityötaitoja kasikymppisille – katso video

0
Eevi Hartikkakin innostuu sahaamaan, kun Lauri Lappalainen ja Lauri Kainulainen vähän avustavat. Marketta Vilppu ja Tauno Virtanen seuraavat suoritusta. Kuva Özkan Inhanli. .
 Eevi Hartikkakin innostuu sahaamaan, kun Lauri Lappalainen ja Lauri Kainulainen vähän avustavat. Marketta Vilppu  ja Tauno Virtanen seuraavat suoritusta. Kuva Özkan Inhanli. .
Eevi Hartikkakin innostuu sahaamaan, kun Lauri Lappalainen ja Lauri Kainulainen vähän avustavat. Marketta Vilppu ja Tauno Virtanen seuraavat suoritusta. Kuva Özkan Inhanli. 

PÖYTYÄ.  Palvelukeskus Riihikodin Päiväpirtissä kuuluu torstaisin sahausta ja välillä vasarankin pauketta. Lauri Kainulaisen vetämässä Auranlaakson kansalaisopiston Kässärikerhossa on tehty piparimuotteja ja lintulautakin. Viimeksi ikäihmiset tekivät valokuva- ja muistitaulukehykset Päiväpirttiinsä.

Mukana on miehiä, jotka pitkästä aikaa saavat tehdä itselleen tuttuja hommia, mutta myös naisia, joista osalle puutyökalut ovat ehkä aivan uusia tuttavuuksia.
Sellaista ikää ei olekaan, ettei uutta voisi oppia ja kun tehdyt työt tulevat vielä oikeaan käyttöön, motivaatio moninkertaistuu.

Lue lisää 24.02.2015 lehdestä