Kirjastoauto esittäytyy tarvasjokelaisille

0

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kirjastoauto tulee esittäytymään Tarvasjoelle lauantaina. Auto on pysäköitynä hyvinvointikeskuksen päivähoidon tilojen takana olevalla parkkipaikalla kello 14.30–15.30.
–Kirjastoauton virkailija esittelee palvelua ja asiakkaat, joilla on jo Vaski-kortti, voivat myös lainata autosta, kirjastotoimenjohtaja Päivi Kettula kertoo.
Valtuustoaloite kirjastopalveluista etenee Liedon kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle huomioitavaksi kirjastopalvelujen laatimisen yhteydessä. Liedon kunnanhallituksessa aloite pyörähti maanantaina.
Aloitteessa vaaditaan selvitystä kirjastopalveluista. Taustalla on suunnitelma Tarvasjoen kirjaston lakkauttamisesta ja korvaamisesta kirjastoautolla. Aloitteen allekirjoittaneet vaativat perusteellista selvitystä kirjastopalveluista ennen kuin ratkaisua Tarvasjoen kirjaston kohtalosta tehdään.