St1 Yläne satsaa palveluhenkeen

0
Kauppias Antero Lehto ehti avajaispäivän vilskeessä hetkeksi itsekin kahvikupin ääreen. Kuppia täyttämässä kauppiaan tytär Viola Sainio.
Kauppias Antero Lehto ehti avajaispäivän vilskeessä hetkeksi itsekin kahvikupin ääreen. Kuppia täyttämässä kauppiaan tytär Viola Sainio.
Kauppias Antero Lehto ehti avajaispäivän vilskeessä hetkeksi itsekin kahvikupin ääreen. Kuppia täyttämässä kauppiaan tytär Viola Sainio.

PÖYTYÄ/Yläne. Kun sellaista välttämättömyyshyödykettä kuin liikennepolttonestettä myydään tarjoushinnoin ja kauppias tarjoaa myyntipisteen uudessa kahvilassa kuskeille ja kyytiläisille pullakahvit, niin tilaisuuden yleisömenestys on aika varmalla pohjalla.
Runebergin päivään osunut St1 Yläneen avajaistapahtuma veti autokuntia niin sankoin määrin, että jopa kauppias Antero Lehto ja paikalla olleet öljy-yhtiön edustajat olivat aamusta illansuuhun jatkuneesta tasaisesta väenpaljoudesta hiukan ihmeissään. Tankit täyttyivät ja pullakahvit maistuivat.
St1:n polttoainemyynti alkoi Yläneellä jo marraskuun lopulla, kun mittarikenttä oli uusittu asianmukaiseen kuntoon. Torstaina oli vuorossa uuteen uskoon kunnostetun kahvilan avajaiset. Kahvila on auki arkisin aamukuudesta iltakymmeneen. Viikonvaihteisin aukioloajat ovat hieman lyhyemmät. Lounasruokailu alkaa lähiaikoina.
Tarjolla on tässä vaiheessa myös autoiluun liittyviä perustarvikkeita, kuten huoltoasemalla kuuluukin olla.
– Huoltamopuoli ja siihen liittyvä varaosamyynti aloitetaan myöhemmin, kun siihen löytyy sopiva henkilö, Antero Lehto kertoi.
Kauppias tavoittelee paikkaan vanhan ajan huoltoaseman henkeä, jossa asiakasta palvellaan, kun hän sitä toivoo. Tankkaajan ei välttämättä tarvitse asioida pelkän peltitolpan kanssa. Palvelun saa samaan hintaan.

Lue lisää 10.2.2015 lehdestä