Turkulaismies tilasi huumeita Pöytyälle

0

PÖYTYÄ. Alle 30-vuotiaan turkulaismiehen  epäillään tilanneen suuren määrän huumausaineita itse pystyttämiinsä, tekaistuilla nimi- ja osoitetiedoilla varustettuihin  ”valepostilaatikoihin” Pöytyällä, Kyrössä ja Yläneellä.
Tapahtumat ajoittuvat viime vuoden toukokuun ja lokakuun väliseen aikaan. Asia tuli ilmi, kun tulli löysi Saksasta  tulleesta Turkuun osoitetusta kirjeestä MDMA-huumausainetta.Tämän jälkeen miehen asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löytyi muun muassa marihuanaa. Samalla selvisi, että mies oli tilannut huumeita maaseudulle pystyttämiinsä postilaatikoihin.
Tulli takavarikoi kymmenkunta postilähetystä. Postilaatikosta löytyi yhteensä  230 grammaa amfetamiinia, 154 ekstaasitablettia sekä lisäksi pienempiä eriä muita huumausaineita.
Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.