Eduskuntaan mielivä Kenneth Sundberg kavahtaa eriarvoisuutta

0
Kenneth Sundberg ponnistaa kohti eduskuntaa auralaisesta maalaismaisemasta.
Kenneth Sundberg ponnistaa kohti eduskuntaa auralaisesta maalaismaisemasta.
Kenneth Sundberg ponnistaa kohti eduskuntaa auralaisesta maalaismaisemasta.

AURA/Kirkonkulma. Suomen Keskustan ehdokkaana oleva tradenomiopiskelija, yrittäjä Kenneth Sundberg sanoo kasvaneensa alkiolaiseen keskusta-aatteeseen Auran Kirkonkulman seesteisessä maaseutumaisemassa, jota raamittavat kumpuileva Aurajokilaakso, kirkko ja kyläkoulu.

Sundbergin sydäntä lähellä ovat ennen kaikkea koulutukseen ja yrittäjyyteen liittyvät asiat. Hänen mielestään pienten yritysten alkutaivalta pitää tukea. Usein pienyrittäjä kokee, että ensimmäisen työntekijän palkkaamiseen sisältyy suuri riski. Se on kynnys, johon moni yrittäjä törmää. Tämä estää työllisyyden paranemista.

–Yhteiskunnan kehityksessä koen huolta kasvavasta eriarvoisuudesta niin Suomessa kuin maailmallakin. Se ei ole mitenkään myönteinen asia kokonaisuuden kannalta. Jokaisen ihmisen pitäisi löytää oma polkunsa, jota kautta löytää paikkansa yhteiskunnassa. Jokainen on maailman paras jossain asiassa.

Sundberg katsoo, että Auranmaalla konkreettisin kuntoon saatettava asia tulevina vuosina on alueen tiestön rapakunto. Isommista väylistä ysitie huutaa liikenneturvallisuutta parantavia toimia, ohituskaistoja ja porrastettuja risteysjärjestelyjä.

 Auranmaan Viikkolehti esittelee ennen vaaleja kaikki Auranmaan alueen kuusi  eduskuntavaaliehdokasta.

Lue lisää 31.03.2015 lehdestä