Humalaisten riita johti veitseniskuun

0

SOMERO/Pitkäjärvi. Vahvassa humalassa olleen seurueen illanvietto Someron Pitkäjärvellä päättyi veitseniskuun lauantaina aamuyöllä.
Somerolaispariskunnan vieraana olleelle koskelaispariskunnalle tuli riitaa puoli viiden aikoihin aamuyöstä. Riidan aikana koskelaisnainen haki käteensä keittiöveitsen. Tapahtumien etenemisestä on ristiriitaista tietoa, mutta tilanteen edetessä mies oli tarttunut naiseen saadakseen veitsen pois.
Välikohtauksessa mies oli saanut veitsestä piston sekä oikeaan kyynärtaipeeseensa että vasempaan ranteeseensa. Rannehaava oli syntynyt miehen kaadettua naisen ja pariskunnan kamppaillessa veitsestä. Sen osalta, syntyikö ensimmäinen, isompi vamma tahallisesta veitsellä lyömisestä, asianosaisten käsitykset ovat voimakkaasti eriävät.
Koskelaismiehen saamista vammoista isompi vaati tikkejä, jonka takia mies kuljetettiin paikattavaksi Forssan aluesairaalaan.