Keloniemi haluaa selvittää Lepistön vaalikelpoisuuden

0
Katri Keloniemen aloite merkitsee sitä, että valtuusto päättää vielä jossakin vaiheessa siitä, onko Pöytyä Lepistön oikea kotikunta.
Katri Keloniemen aloite merkitsee sitä, että valtuusto  päättää vielä jossakin vaiheessa siitä, onko Pöytyä Lepistön oikea kotikunta.
Katri Keloniemen aloite merkitsee sitä, että valtuusto päättää vielä jossakin vaiheessa siitä, onko Pöytyä Lepistön oikea kotikunta.

PÖYTYÄ. Perussuomalaisten valtuutettu Katri Keloniemi teki Pöytyän kunnanvaltuuston kokouksessa aloitteen perussuomalaisten valtuustoryhmästä viime vuoden puolella erotetun Pasi Lepistön vaalikelpoisuuden selvittämisestä. Hän haluaa, että asia  tuodaan valtuuston tutkittavaksi.

Kunnanjohtaja Kari Jokela toteaa, että asia otettaneen kunnanhallituksen käsittelyyn sen jälkeen, kun kunnanhallituksen  Lepistön vaalikelpoisuudesta tekemän päätöksen oikaisuvaatimusaika on päättynyt.

Pöytyän  kunnanhallitus päätti yhdeksässä maaliskuuta  äänin 5–4 (yksi tyhjä), ettei asiaa tarvitse enempää selvittää.  Päätöksen oikaisuvaatimusaika päättyy  30. maaliskuuta. Jokela haluaa odottaa sen päättymistä ennen aloitteen käsittelyä kunnanhallituksessa.

Lue lisää 20.03.2015 lehdestä