Kevään uutuusjäätelöt makutestissä

0
Uutuusjäätelöt
Uutuusjäätelöt
Uutuusjäätelöt

Kevään kynnyksellä monella varmasti tulee mieleen ostaa jäätelö, josta voi nautiskella auringonpaisteessa. Kaupat pursuavat ihania uutuuksia. Makutestiin poimittiin mielenkiintoisimman näköiset uutuudet.

Kingis Sandwich (minttu)
Kingis on tehnyt uuden aluevaltauksen ja siirtynyt keksien ja jäätelön yhdistämisen maailmaan. Yhdistelmä on toiminut hyvin Puffet-jäätelöissä, mutta on hienoa, että saadaan uusia vaihtoehtoja maistettavaksi. Kingiksen versiossa on paksummat keksit kuin Puffetissa, minkä lisäksi sisältä löytyy suklaata. Muuten tuotteet ovat hyvin samanlaisia.
* * *

Panda Lakumix
Paketin koosta voisi päätellä jäätelöpuikon olevan hervottoman kokoinen, mutta se onkin aivan tavallinen, pakkausmateriaalia vain on käytetty vähän runsaammin. Varsinainen jäätelö on appelsiinin makuista kermajäätelöä ja kuorrutteesta löytyy karkin- sekä lakritsin makuista kuorrutetta. Olin varsin yllättynyt, että pidin tästä tuotteesta.
* * * *

Aino vadelmasuklaa
Päältä päin näyttää, että tuutissa olisi paljon vadelmaa, mutta pinnan alla jatkuu suklaajäätelö. Suklaajäätelön suuri osuus jäätelössä aiheuttaa sen, ettei tuote vastaa siitä syntynyttä mielikuvaa. Maku on kaikesta huolimatta hyvä.
* *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  todella herkullinen
* * * *  hyvänmakuinen
* * *  kannattaa maistaa
* *  ennemmin tätä syö kuin selkäänsä ottaa
ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi homehtunut sianpääsyltty

(T.P.)