Kosken matkakurssille enemmän avustusta kuin pyydettiin

0

KOSKI. Kosken lukion matkakurssi saa kunnanhallitukselta tuhannen euron kulttuuriavustuksen Firenzeen suuntautuvaa matkaansa varten.

Lukiolaiset tekevät perinteisesti yhden ulkomaille suuntautuvan opintomatkan. Tälle Italiaan toukokuussa suuntautuvalle matkalle on lähdössä yhteensä 42 oppilasta. Matkan kokonaishinta on noin 42000 euroa, josta lukiolaiset ovat jo keränneet eri tavoin 33500 euroa.

Lukiolaiset pyysivät kunnanhallitukselta vain 500 euron avustusta, mutta kunnanhallitus tuplasi summan. Kunnanhallitus halusi näin kiittää lukiolaisia heidän useista esiintymisistään kunnan eri toimipisteissä ja tilaisuuksissa. Lukiolaiset ovat esiintyneet niin vanhuksille ja veteraaneille kuin päiväkotilapsillekin ja järjestäneet ohjelmaa myös muun muassa Kosken Kohaukseen.