Liikuntaviikko pistää pikkulapset telmimään ja jumppaamaan

0

PÖYTYÄ. Ensi viikolla Pöytyän päivähoidossa vietetään liikuntaviikkoa. Ohjelmaan mahtuu myös tapahtumia, joihin kotihoidossa olevat lapset vanhempineen ovat tervetulleita. Tarjolla on monipuoliset mahdollisuudet lasten liikunnalliseen leikkiin ja temmellykseen.

Tapahtumissa pääsee kokeilemaan erilaisia välineitä ja vempaimia valvotusti mutta ilman ohjausta. Oma vanhempi tarvitaankin mukaan ohjaamaan temppuilua.

Kotihoidossa oleville lapsille avoimia tapahtumia järjestetään sekä Kyrössä, Riihikoskella että Yläneellä. Kyrön koululla telmitään maanantaina 16.3. kello 13–14, Kisariihessä keskiviikkona 18.3. kello 10–11 ja Yläneen yhtenäiskoululla perjantaina 20.3. kello 9–10.

Hoitolapset telmivät Kyrön koululla maanantaina ja tiistaina, Kisariihessä keskiviikkona ja torstaina ja Yläneen yhtenäiskoululla perjantaina. Liikuntaviikon järjestää Pöytyän kunnan päivähoito ja vapaa-aikatoimi sekä terveyskeskuksen terveyden edistäminen.