Miikka Saarinen vaihtoi Tarvashovin Terapiatiimiin

0
Tuomas Sallinen luovutti Terapiatiimin vetovastuun Miikka Saariselle.
Tuomas Sallinen luovutti Terapiatiimin vetovastuun Miikka Saariselle.
Tuomas Sallinen luovutti Terapiatiimin vetovastuun Miikka Saariselle.

KOSKI. Terapiatiimin omistuspohja on vaihtunut. Aiemmin Tarvashovin toimitusjohtajana vaikuttanut Miikka Saarinen osti fysikaalisen hoitolaitoksen liiketoiminnan Terapiatiimiä 32 vuotta luotsanneelta Tuomas Salliselta.

–Terapiatiimin palvelupuoli säilyy ennallaan. Siihen ei ole tulossa mitään muutoksia, Saarinen ja Sallinen korostavat.

Toiminta jatkuu kolmessa palvelupisteessä, Koskella, Marttilassa ja Kuusjoella, entiseen tapaan.

Sallinen laskee, että hän on fysioterapeuttina tehnyt kolmen vuosikymmenen aikana yli 40000 hoitotapahtumaa. Kokonaan Sallinen ei Terapiatiimin kuvioista poistu, sillä hän jatkaa työskentelyä hoitolaitoksessa terveydenhuollon vastaavana johtajana ja fysioterapian alihankkijana.

Koskella 13 vuotta asunut Saarinen ehti puolestaan toimia Tarvashovin toimitusjohtajan tehtävissä kuusi vuotta. Nyt oli sopiva aika vaihtaa uusien haasteiden pariin, kun otollinen tilaisuus tarjoutui kotikunnasta.

Lue lisää 13.03.2015 lehdestä