Nuket kertovat Raamatun tarinoita

0
Jeesus tapaa opetuslapset. Liisa Pirisen taidokkaasti tekemät nuket kertovat Raamatun tarinoita Marttilassa.
Jeesus tapaa opetuslapset. Liisa Pirisen taidokkaasti tekemät nuket kertovat Raamatun tarinoita Marttilassa.
Jeesus tapaa opetuslapset. Liisa Pirisen taidokkaasti tekemät nuket kertovat Raamatun tarinoita Marttilassa.

MARTTILA. Marttilan seurakuntatalolla on ensi viikolla nähtävillä nukkenäyttely Jeesuksen elämän vaiheista. Hetkiä Jeesuksen elämästä -näyttelyssä muun muassa käydään Jeesuksen tulevien opetuslasten kanssa kalassa, tavataan Sakkeus ja vieraillaan sokean Bartimeuksen luona.

Nukketaiteilija ja kuvanveistäjä Liisa Pirisen tekemät nuket kertovat Raamatun kertomuksia omalla ilmeikkäällä tavallaan. Esille asetettujen nukkejen lisäksi näyttelyyn kuuluu myös seurakunnan työntekijän esittämä selostus nukkien esittämistä Raamatun kohdista.

Nuket ovat Marttilassa lainassa Helsingin Raamattukoululta. Marttilan koululaiset, esikoululaiset ja päiväkerholaiset pääsevät tutustumaan näyttelyyn ensi viikon aikana. Muille näyttely on avoinna sunnuntaina 15. päivä kirkonmenojen jälkeen.

 

Lue lisää 10.3.2015 lehdestä