Taru Hockey otti voiton KK-V:stä

0
Kokemäen Kova-Väki pisteli parastaan, mutta Taru-Hockey oli jatkoajalla kovempi. Kuva: Markku Pönni.
Kokemäen Kova-Väki pisteli parastaan, mutta Taru-Hockey oli jatkoajalla kovempi. Kuva: Markku Pönni.
Kokemäen Kova-Väki pisteli parastaan, mutta Taru-Hockey oli jatkoajalla kovempi. Kuva: Markku Pönni.

KOKEMÄKI, LIETO/Tarvasjoki. Taru Hockey haki kaksi sarjapistettä Kokemäen vierasottelusta kaatamalla isäntäjoukkue Kokemäen Kova-Väen (KK-V) jatkoajalla maalein 4–5. Voitto KK-V:stä oli elintärkeä ajatellen hirvilauman nousuhaaveita ylempään divisioonaan.

Voitto varmistui vasta jatkoajalla. Jatkoerää oli ehditty pelaamaan vain kaksi minuuttia, kun Miikka Laukkanen lopetti ottelun osumallaan. Jäälle rynnänneet sinipaidat ja vierasotteluun matkanneet fanit riemuitsivat vapautuneesti kaksi sarjapistettä tuottanutta maalia.

Jatkoaikavoitto piti hirvilauman nousuhaaveet hengissä, kun karsintasarjaa on pelaamatta enää kaksi kierrosta. Äärimmäisen tasainen sarja ratkeaa seuraavissa otteluissa, kun Taru Hockey pelaa kaksi kotiottelua. Lauantaina pelataan sarjan viimeinen ottelu Tarvasjoella.

 Sarjan viimeinen ottelu alkaa Tarvasjoen Tiileri-areenalla lauantaina 21.3. kello 18.30.

Lue lisää 20.03.2015 lehdestä