Lakkautuslistalle joutuneen Hankaanmäen leikkikentän puolesta kerätään adressia

0

LIETO/Tarvasjoki. Liedon tekninen lautakunta on päättänyt lakkauttaa Hankaanmäen leikkikentän ja ennallistaa alueen luonnonmukaiseksi virkistysalueeksi. Hankaanmäessä päätös leikkikentän lakkauttamisesta on otettu tyrmistyneenä vastaan.

Hankaanmäen asukas, Tarvaisten sekä Tarvasjoen omakotiyhdistyksen puheenjohtaja Juha Vuorela on ryhtynyt keräämään adressia leikkikentän säilyttämisen puolesta. Adressi on avoinna maanantaihin asti.

Liedon teknisellä toimella on tälle vuodelle varattuna 30 000 euroa Tarvasjoen leikkikenttien kunnostamiseen. Suurin osa määrärahoista menee keskustan Penninkulman leikkikentän kunnostamiseen, minkä lisäksi kohtuukuntoisiksi arvioituja Virolan ja Päivärinteen leikkikenttiä kunnostetaan tarpeen mukaan. Neljännen leikkikentän kunnostamiseen kunnalla ei teknisen lautakunnan mukaan ole varaa.