Oripääläisten tulevasta yläkoulusuunnasta keskustellaan ensi tiistaina

0

ORIPÄÄ. Oripään koululla järjestetään ensi tiistaina keskustelutilaisuus ja vanhempainilta, jonka aiheena on yläkouluyhteistyön tulevaisuus. Tilaisuuden kimmokkeena ovat Oripään ja Pöytyän kunnan käynnissä olevat neuvottelut Oripään yläkoululaisten mahdollisesta siirtymisestä tulevaisuudessa Riihikosken tai Yläneen kouluun. Nykyisellään oripääläiset käyvät yläkoulunsa Alastarolla.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet oripääläiset.

Tilaisuuden alussa Loimaan sivistysjohtaja Manne Pärkö sekä Auran ja Pöytyän sivistysjohtaja Marianne Mäkelä pitävät puheenvuorot, minkä jälkeen asiasta keskustellaan ja yleisö voi esittää kysymyksiä.

Vanhempainilta ja keskustelutilaisuus Oripään koululla tiistaina 14.4. klo 18.