Tiilikuorma vajeni tielle

0

LOIMAA/Mellilä. Keskiviikkona  yli 38 tonnin sitomatonta tiilikuormaa ajoneuvoyhdistelmässä kuljettanutta loimaalaismiestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi sai kello 11 ilmoituksen Koskentielle pudonneista tiilistä. Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että kyse oli Kiikalasta lähteneestä tiilikuormasta, josta oli  Penninkulmantien risteyksen lähellä alkanut pudota tiiliä.

Autoa kuljettanut  loimaalaismies kertoi keränneensä tiilet pois tieltä. Samalla hän oli huomannut, että kuorma oli siirtynyt perävaunussa vasemmalle ja nojasi perävaunun pressuseinää vasten. Ainoastaan pressu piti tiilet perävaunussa. Tiilikuorma oli kokonaan sitomaton sekä vetoautossa että perävaunussa. Se oli kuormattu niin, että tiililetkat eivät olleet toisissaan kiinni, vaan välit olivat suurimmillaan noin 30 senttiä.