Valasranta juhlii nimekkäiden artistien ja tanssien merkeissä

0
Yläneen Kk:n VPK:n huvitoimikunnan edustajat Laura Toivonen ja Marko Aaltonen toivottavat kaikki tanssimusiikin ystävät tervetulleiksi 60 vuoden ikään ehtineelle tanssipaikalle, jossa Suomen huippuartistit viihdyttävät yleisöä.
Yläneen Kk:n VPK:n huvitoimikunnan edustajat Laura Toivonen ja Marko Aaltonen toivottavat kaikki tanssimusiikin ystävät tervetulleiksi 60 vuoden ikään ehtineelle tanssipaikalle, jossa Suomen huippuartistit viihdyttävät yleisöä.
Yläneen Kk:n VPK:n huvitoimikunnan edustajat Laura Toivonen ja Marko Aaltonen toivottavat kaikki tanssimusiikin ystävät tervetulleiksi 60 vuoden ikään ehtineelle tanssipaikalle, jossa Suomen huippuartistit viihdyttävät yleisöä.

PÖYTYÄ/Yläne. Valasranta tanssii ja soi alkavana kesänä juhlavuoden merkeissä. Yläneen Kk:n VPK:n ylläpitämä tanssikansan maineikas kohtaamispaikka Pyhäjärven eteläpäässä täyttää 60 vuotta.

–Esiintyjiin on juhlavuoden merkeissä satsattu tavallistakin enemmän. Koko kausi on jaksotettu niin, että nimiartisteja riittää, lupaavat VPK:n huvitoimikuntaan kuuluvat Laura Toivonen ja Marko Aaltonen.

Lavalle astelevat kauden mittaan muiden muassa Finlanders, A. Aallon rytmiorkesteri, Matti ja Teppo, Anne Mattila, Jorma Kääriäinen sekä tietysti Varjokuva Kyösti Mäkimattilan johdolla. Huvijaosto on tehnyt työtä koko talven, jotta esiintyjäkaarti olisi valovoimainen. Kun kausi toukokuun alussa alkaa, järjestelyt rullaavat jo omalla painollaan.

Juhlavuosi näkyy myös Valasrannan mainonnassa ja markkinoinnissa. Nettisivut ja tanssipaikan logo ovat saaneet uutta ilmettä.

Kaikkiaan kesällä tanssitaan 24 iltana sekä heinäkuun lopun tanssileiriviikolla on vielä kahdet ylimääräiset karkelot.
Lue lisää 17.04.2015 lehdestä