Auranmaan lukioista 67 uutta ylioppilasta

0
Kosken ja Elisenvaaran lukioissa riittää lakitettavia ja kukitettavia.
Kosken ja Elisenvaaran lukioissa riittää lakitettavia ja kukitettavia.
Kosken ja Elisenvaaran lukioissa riittää lakitettavia ja kukitettavia.

KOSKI, PÖYTYÄ/Kyrö. Kosken ja Elisenvaaran lukiossa painaa tänä keväänä valkolakin päähänsä yhteensä 67 uutta ylioppilasta. Kosken lukiosta ylioppilaita valmistuu 23 ja Elisenvaaran lukiosta 44.

Elisenvaaran lukion ylioppilaat: Mari Anttila Pöytyältä, Iida Eskola Oripäästä, Kaisu Haapalainen Pöytyältä, Santeri Haapaniemi Pöytyältä, Viivi Haarala Pöytyältä, Maria Hakala Aurasta, Maiju Hautaviita Turusta, Maija Hautaviita Pöytyältä, Ilari Helin Pöytyältä, Kaisa Henriksson Pöytyältä, Aleksi Huikkonen Aurasta, Nea Isotalo Aurasta, Juho Jasu Pöytyältä, Pinja Kaivola Pöytyältä, Essi Ketola Pöytyältä, Ville Kipinoinen Aurasta, Niko Kirjonen Aurasta, Sanna-Kaisa Knuutila Pöytyältä, Sini Korhonen Aurasta, Katariina Laaksonen Pöytyältä, Antti Leppäkoski Aurasta, Eleonoora Mustamäki Liedosta, Heini Mäkelä Pöytyältä, Tom Mäki-Takala Pöytyältä, Pirita Nieminen Pöytyältä, Tuomas Pakkonen Pöytyältä, Ville Pauna Aurasta, Eveliina Peippo Pöytyältä, Jonne Pekka Pöytyältä, Elli Pellonperä Pöytyältä, Lotta Pulkkinen Pöytyältä, Lauri Puodinketo Aurasta, Sini Rajala Pöytyältä, Akseli Rantala Pöytyältä, Jasmin Rouhiainen Pöytyältä, Ellimaria Salonen Aurasta, Emilia Sihvo Pöytyältä, Riku Simukka Pöytyältä, Kristiina Tamminen Oripäästä, Hilma Teräntö Pöytyältä, Nestori Toriseva Pöytyältä, Leevi Vartio Pöytyältä, Ville Virtanen Pöytyältä ja Taru Värri Pöytyältä.

Kosken lukion ylioppilaat: Antti Alanko Ypäjältä, Elina Kajander Mellilästä, Emilia Kedonperä Ypäjältä, Petra Koivulahti Ypäjältä, Katri Laaksonen Marttilasta, Silja Lehti Marttilasta, Iina Mattila Koskelta, Sanna Mikkola Koskelta, Hanna Nummela Koskelta, Aku Ojala Ypäjältä, Elli Pietilä Koskelta, Sanni Portaala Marttilasta, Toni Ratas Ypäjältä, Silja Rautanen Ypäjältä, Juuso Rekola Marttilasta, Panu Salo Mellilästä, Eveliina Savolainen Ypäjältä, Matilda Silvo Ypäjältä, Niko Sirén Ypäjältä, Karoliine Sirvidas Koskelta, Veera Sulantola Ypäjältä, Lauri Urmas Marttilasta ja Ronja Vehniäinen Mellilästä.