Kantatie 41 saa uutta asfalttia

0

AURA, PÖYTYÄ. Kantatien 41 päällystystyöt Auran ja Riihikosken välillä alkavat tiistaina. Kymmenen kilometrin matkalla tehtävä työ kestää noin viikon.
Liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Päällystystyötä tehdään päiväaikaan sekä iltaisin.
Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja liikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.