Kumilassa ollaan valmiina kaikkien aikojen pesiskauteen

0
Paavo Kallion on tyytyväinen Kumilan kentän palvelutasoa parantaneisiin uudistuksiin.
Paavo Kallion on tyytyväinen Kumilan kentän palvelutasoa parantaneisiin uudistuksiin.
Paavo Kallio on tyytyväinen Kumilan kentän palvelutasoa parantaneisiin uudistuksiin.

PÖYTYÄ/Kumila. Kumilan kentällä, Kymppi-Katto Areenalla, alkaa kaikki olla viittä vaille valmiina tulevaa pesäpallokautta varten. Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaoston puheenjohtaja Paavo Kallio vakuuttaa, että kaikki on kunnossa miesten ja naisten ensimmäisiin kotipeleihin mennessä. Uusiutunut Kymppi-Katto Areena pääseekin 23.–24. toukokuuta varsinaiseen tulikasteeseen, kun sekä Ykköspesikseen nousseilla miehillä että Suomensarjaan nousseilla naisilla on kotipelit kahtena peräkkäisenä päivänä.

Kevään mittaan tulevaan kauteen on valmistauduttu muun muassa rakentamalla kentälle kaksi uutta katettua katsomoa, toinen kioski ja pari vessaa.

–Katon alle mahtuu noin 350 katsojaa, Kallio sanoo ja laskee kentän vetävän lisäksi 160 katsojaa.
Kentälle on tehty myös aidat ja uusinta uutta on digitaalinen tulostaulu. Vastaavanlainen löytyy vain Vimpelistä.

Yleisön palvelujen parantamiseksi paikoitustilaakin on tehty lisää. Kallion mukaan parkkipaikkoja löytyy nyt 500 katsojalle. Paikoitusongelmaan saatiin ratkaisu Ville Arkkilan pihasta ja Kaulanperän koulun pihasta jääkiekkokaukalo purkamalla.

Myös pelaajia varten kentällä on tehty uudistuksia.

–Kenttä täyttää nyt liiton olosuhdevaatimukset, Kallio toteaa ja kiittelee sekä talkoolaisia että kuntaa, joita ilman tarvittavien uudistusten teko ei olisi onnistunut.

Lue lisää 15.5.2015 lehdestä