Miikka Lukumiehestä Taitaja 2015

0
Tan Truong ja Miikka Lukumies pokkasivat mekatroniikka-sarjan voiton Taitaja 2015-kisassa. Kuva: Anu Salminen/Skills Finland
Tan Truong ja Miikka Lukumies pokkasivat mekatroniikka-sarjan voiton Taitaja 2015-kisassa. Kuva: Anu Salminen/Skills Finland
Miikka Lukumies ja  Tan Truong pokkasivat mekatroniikka-sarjan voiton Taitaja 2015-kisassa. Kuva: Anu Salminen/Skills Finland

LIETO/Tarvasjoki. Turun ammatti-instituutissa kolmatta vuotta mekatroniikkaa opiskeleva tarvasjokelainen Miikka Lukumies selviytyi yhdessä kisaparinsa, turkulaisen Tan Truongin kanssa Taitaja 2015 -kilpailun voittajaksi.

Turun messukeskuksessa järjestetyn kisan voitto irtosi kolmen päivän kisassa yhteistuloksella 84,50. Sarjan kakkospari, Pohjois-Karjalan ammattiopistossa opiskelevat Tuomo Huuska ja Mika Laakkonen jäivät heistä 2,5 pisteen päähän.

Ensimmäisen kisapäivän jälkeen Lukumies ja Truong olivat toisena, mutta saivat kakkospäivän tehtävänsä hyvien pisteiden ansiosta niin selvän eron Huuskaan ja Laakkoseen, että ykkössija säilyi turvallisesti viimeisen kisapäivän hiukan heikommasta tuloksesta huolimatta.