Nopeat pääsevät vielä mukaan Kesälehden tapahtumakalenteriin

0

AURANMAA. Auranmaan Viikkolehden Kesälehden tapahtumakalenteriin ehtii vielä mukaan: tapahtumatietojen jättöaika päättyy perjantaina 22. toukokuuta.

Tapahtumakalenteriin pääsevät mukaan auranmaalaisten yhdistysten, seurojen ja yleishyödyllisten yhteisöjen järjestämät kaikille avoimet tapahtumat.

Kerro tapahtumastasi lyhyesti ja napakasti. Mainitse tapahtumapaikka, päivämäärä ja kellonaika sekä luonnehdi lyhyesti minkälainen tapahtuma on kyseessä. Kerro myös omat yhteystietosi.

Lähetä tapahtumatiedot Viikkolehden toimitukseen Marika Timoselle sähköpostitse pikimmiten, viimeistään perjantaina 22. toukokuuta. Marikan osoite on marika.timonen@avl.fi. Tapahtumapalsta on maksuton.

Auranmaan Viikkolehden Kesälehti ilmestyy tiistaina 9. kesäkuuta.

Kirjoita tapahtumatietosi tähän tyyliin:
3.7. Kökkösen estradilla kello 18.30 teatteriryhmä esittää musiikkipitoisen näytelmän: Tänä iltana täällä tänään tässä ja nyt, vapaa pääsy. Ohjelmassa on arvontaa. Buffetista saa ostaa kahvia. Järjestää Kökkösen kyläluudat.
4.7. Rantapäivät Kuivalammella. Ohjelmassa yrttien tunnistamista ja maistiaisia. Ota oma uimarengas mukaan! Järjestää Kuivaharjoittelijauimarit ry.
5.7. Perinnepäivä Jeppusen aitassa kello 12 alkaen. Pokasaha raikaa. Järjestää Pöytyän tapakulttuuri- ja  perinneyhdistys.