Virtasten merihenkinen mökki kisaa kauneimman tittelistä

0
Maarit ja Markku Virtasen mökki kisaa Suomen kauneimman tittelistä.
Maarit ja Markku Virtasen mökki kisaa Suomen kauneimman tittelistä.
Maarit ja Markku Virtasen mökki kisaa Suomen kauneimman tittelistä.

PÖYTYÄ/Kyrö, KUSTAVI. Nelosella etsitään jälleen Suomen kauneinta mökkiä. Sarjan toisella tuotantokaudella mukana on myös kyröläisten Maarit ja Markku Virtasen merihenkinen mökki Kustavissa. Virtasten mökki esitellään ohjelmassa keskiviikkona.
Katsojat ratkaisevat tällä kertaa kauden kauneimman mökin tittelin. Kisassa on mukana kaikkiaan 18 finalistia moneen makuun. Mukana on niin pieniä kuin suuriakin kesäparatiiseja rannalla tai ilman.
Kauneinta mökkiä pääsee äänestämään sarjan nettisivuilla. Virtasten mökki saa sarjan juontajalta Laura Ruoholalta kehuja ainakin kallion syleilyyn rakennetusta hulppeasta ruokailutilasta, jolta avautuu huikea näkymä merelle.