Sorateiden virtuoosit kisaavat Oripäässä

0
Viime vuonna Nilfisk Rallissa nähtiin 168 kuljettajan taidonnäytteet. Kuljettajia lähti kisailemaan minuutin välein. Kuva: Maija Paloposki
Viime vuonna Nilfisk Rallissa nähtiin 168 kuljettajan taidonnäytteet. Kuljettajia lähti kisailemaan minuutin välein. Kuva: Maija Paloposki
Viime vuonna Nilfisk Rallissa nähtiin 168 kuljettajan taidonnäytteet. Kuljettajia lähti kisailemaan minuutin välein. Kuva: Maija Paloposki

ORIPÄÄ. Kesäkauden ensimmäinen ralliautoilun Suomen juniorimestaruusosakilpailu ajetaan lauantaina Oripään ympäristössä. Kilpailukeskuksena toimii Oripään lentokenttä.

Raision Urheiluautoilijoiden ja muiden lähiseurojen yhteistyönä järjestämässä rallissa ajetaan kahdeksan erikoiskoetta. Rallin kokonaispituus on 260 kilometriä. Kilpailuun on ilmoittautunut 105 autokuntaa.

Ensimmäinen kilpailija lähtee matkaan klo 11.01. Ensimmäisiä autoja odotellaan maaliin klo 19. Lähtö, maali sekä huoltotauko on keskitetty kilpailukeskukseen Oripään lentokentälle, jonka ympäristössä ajetaan myös viides erikoiskoe. Kentälle on järjestetty myös oheisohjelmaa.

 

Juttua on korjattu 2.6. kello 9:59. Alkuperäisessä jutussa kerrottiin virheellisesti, että Oripään lentokentällä ajettaisiin yleisöerikoiskoe. Kyseessä on kuitenkin kilpailukeskuksen ympäristössä ajettava erikoiskoe.