Asukaskysely luotaa auranmaalaisten tuntoja

0

AURANMAA. Auranmaan kuntien menestys- ja vetovoimatekijöitä sekä kehittämiskohteita selvitetään asukaskyselyssä, johon voi vastata Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kuntien verkkosivuilla.
Kyselyn toteuttaa Auranmaan yrityspalvelut yhdessä toimialueensa kuntien kanssa. Lomakkeen paperiversion voi täyttää myös jokaisen kuntakeskuksen jossakin päivittäistavarakaupassa. Kyselyyn vastaamiseen menee viidestä kymmeneen minuuttia. Kuntakohtaisia kysymyksiä lomakkeessa on yhdestä kahteen.
–Lomakkeessa kysellään kunnan vakituisten ihmisten sekä kesäasukkaiden mielipiteitä siitä, mikä kunnassa toimii, mihin kaivataan muutosta ja mitä yksityisiä palveluja kaivattaisiin. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan tabletti-tietokone, kertoo elinkeinoasiantuntija Lassi Rosala Auranmaan yrityspalveluista.
Viikko sitten käynnistettyyn kyselyyn voi vastata 10. elokuuta asti. Tuloksia hyödynnetään aikanaan kuntien kehittämisessä ja markkinoinnissa.